Mis toimub ja muinasjutukalender

20. nov. 2016

Tere!

Viimane postitus oli mul siin augusti alguses. On aeg vahepeal teid minu tegemistega kurssi viia (sest teid väga huvitab). Kes mu Facebooki lehte jälgib, teab kindlasti üht-teist, aga üritan siin kõigest pikemalt rääkida.

30. september käisin Tamrexi sünnipäevapeol joonistamas. Toimus see Glehni lossis Nõmmel ja minu töö oli sünnipäeva üles joonistada, pildid jäid pärast sünnipäevalapsele kingituseks. Lõppkokkuvõttes oli tagasiside väga positiivne ja vähemalt minule tundus, et kõik osapooled jäid rahule. Suured tänud Tamrexile ja Reimar OÜ-le.

7. oktoobril käisin farmaatsialabori avamisel joonistamas. Ka see üritus oli natuke teistmoodi kui tavaliselt, sest aega oli vähe – kõigest poolteist-kaks tundi, et täita  100x120cm plaat ja infot oli suhteliselt vähe. Kõik laabus kenasti ja tuleb tõdeda, et alati põen rohkem kui asi väärt on 🙂 Suured tänu Teligent OÜ-le.

Vahepeal said valmis illustratsioonid Anne-Mari Alveri raamatule “Atsi tunded”. Raamat peaks varsti ilmuma ja see on järg eelmisel aastal ilmunud raamatule “Meie, teistmoodi lapsed”. Uues raamatus on koos kaanepildiga 16 värvilist illustratsiooni.

Mis kõige rohkem aega vahepeal võttis, on loomulikult “MUINASJUTUKALENDER 2017”. Kuna muudatusi on uues kalendris päris mitu, tahaks sellest kohe rohkem rääkida. Lehekülgi on sama palju, aga kalender ise on pikkupidi ja esimest korda “Muinasjutukalendri” ajaloos on tal nimi – “Trulla, Tralla ja nende ÜLIMALT arukad jutuajamised”. See tähendab seda, et kalendris on 12 juttu ainult neist, nende tegemistest ja toimetamistest. Sel aastal on asi ametlikum ning müügikohti rohkem – näiteks saab mu kalendrit detsembri algusest osta ka Apollo raamatupoodidest ja mul on selle üle väga hea meel. Kahjuks tähendab see seda, et  hind on see aasta pisut kallim. Ma veel päris täpselt ei tea, alla 7€ jääb ta kindlasti, aga eks näis. Loodetavasti te saate minust aru – 5 aastat on kalendri hind olnud sama, aga kulud on tõusnud iga aasta ja ma ajan seda kõike üksinda, mitte läbi kirjastuse. Minule muidugi meeldiks, kui te otse minult ostaksite, näiteks koduleheküljelt, aga keegi ei keela Apollost minna otsima.

Vahepeal olen teinud uusi õnnitluskaarte ja need on kõik soodushinnaga siinsamas Pildiloomaaia lehel olemas. Kuus kaarti on talvised ja kolm kaarti on natuke suvisemad.

Lisaks olen täitnud eritellimusi. Panen alla galeriisse ka mõned  pildid tehtud töödest 🙂

Detsembri algus tuleb minu jaoks väga tihe!

2.-4. detsember toimub lauluväljakul Tallinna käsitöömess. Olen ise  kolmel päeval seal olemas ja müün esimesel korrusel enda pilte, kaarte, kalendreid ja külmkapimagneteid ehk siis kõike seda, mida Pildiloomaaia leheltki leida võib, aga natuke soodsamalt. Tulge kindlasti läbi!
Rohkem infot: https://www.facebook.com/Tallinnakasitoomess/?fref=ts

6.-10. detsember toimub Eesti Rahvusraamatukogus “Jõulukuu Raamatunädal”. Ise nad kirjutavad nii: Jõulukuu Raamatunädala raames on võimalik osta paljude Eesti kirjastajate raamatuid kauplusehindadest soodsamalt. Lisaks raamatutele on hea hinnaga saadaval ka lai valik kalendreid, õppematerjale ja muud kirjavara. Lisaks kõigele muule on seal ka minu kalendrid müügis ja taas veidike soodsamalt. Hetkel mul rohkem infot ei ole, aga annan kindlasti enne üritust täpsemalt teada.
Rohkem infot: https://www.facebook.com/events/165564703908163/

11. detsembril kell 10-15 toimub Loomelinnaku Rohelises ja Punases saalis Telliskivi kirbuturu VII käsitöö-, disaini- ja kunstilaat.  Seal olen ma nüüdseks vist juba viiendat korda ja ikka sama teema – olen oma piltide, kaartide, kalendritega ja kõige muuga seal ja saate endalegi soetada mu loomingut.
Rohkem infot: https://www.facebook.com/events/1629738857326766/

Praeguseks kõik, järgmise korrani!

Muinasjutukalender soodushinnaga 🙂

Tamrexi firma sünnipäevapeol joonistamine

Teligent farmaatsialabori avamine

Pulmakutse kujundus

 

“Atsi tunded”

 

Uued õnnitluskaardid

 

Pilt Lastekaitse Liidule

 

Visiitkaardi kujundus

 

“Hugo Buss” pildi edasiarendus läks kingituseks ühele põlisele bussifanaatikule

 

Eritellimusel tehtud pilt pulmadeks

Eritellimusel tehtud pilt lapse sünni puhul