Mõned mõtted

14. juuni 2016

Suve algus on möödunud mõnes mõttes kiiresti ja samas ka aeglaselt. Kiiresti selles mõttes, et kogu aeg on midagi teha ja aeglaselt selles mõttes, et ei näe eriti tulemusi. Mõned asjad on siiski ka silmaga näha.

Näiteks enamus inimesi ei tea, et taas ripuvad minu pildid Dannebrogi kohvikus. Aadressiks on Lühike jalg 9. Sealt leiate minu 30 parimat tööd läbi aegade. Kõik on kenasti raamitud ja kui kedagi huvitab, soovitan sealt läbi astuda. Pean muidugi ütlema, et enamik (kui mitte kõik) on üleval ka siinsamas kodulehel.  Kodulehest rääkides, uuendasin seda natuke ja lisasin seitse õnnitluskaarti. Hetkel on nad soodushinnaga ja neid saab mugavalt siit tellida. Varsti on plaanis lisada veel paar uut kategooriat, aga sellest juba lähiajal.

Lisan alla mõned pildid ka tehtud tegemistest. Elu on endiselt väga ilus.

Uued kaardid

Näitus Dannebrogi kohvikus

Eritellimusel tehtud pilt

Töölaud

Eritellimusel tehtud kollaaž