35 % SOODUSTUS!

7. aug. 2016

Tere! Mul on suurepärane uudis neile, kes on kunagi soovinud endale Pildiloomaaiast pilti tellida ja mõelnud, et „telliks küll, aga ainult siis kui pildid oleks 35% soodsamad“. Pidin tükk aega mõtlema, et mida teha – kuidas jõuda nende inimesteni, kes soovivad pilte või kaarte või magneteid 35% soodsama hinnaga. Arendasin ennast Tallinnas erinevates kohtades – Rahvusraamatukogus ja Keskraamatukogus, käisin isegi Linnavalitsuse akna taga piilumas ja märkmeid tegemas. Viimasest kohast õppisin nii koledaid asju, et pidin kaks nädalat vabaks võtma, mediteerima ja hoopis iseennast leidma…

Probleem aga jäi – mida teha ikkagi inimestega, kes soovivad Pildiloomaaiast 35% soodustust saada!? Täna hommikul üles ärgates oli lahendus käes. Ise ma seda veel ei teadnud, tatsasin niisama õndsa näoga toast kööki ning tagasi! Istusin siis arvuti taha ja – põmm! Lahendus! Ma teen soodusmüügi! Tundus, et Jumal ise ka hingas kergendatult – päike tuli välja, tuvid liuglesid üle taeva ja ma võin vanduda, et kuulsin kusagil harfimängu. Erutusest värisevate kätega hakkasin kohe pihta – mõned hiireklikid ja kalkulatsioonid, ega soodusmüüke ei saa uisapäisa teha – siin on vaja nutti! Vahepeal pidin puhkama ja enda turgutamiseks lugema Mark Twaini tsitaate. Näiteks – eduks on vaja kaht asja: rumalust ja enesekindlust.

Igatahes peale pisikest puhkamist ning motiveerivate tsitaatide lugemist võtsin ennast käsile ning nüüd olemegi selles punktis, et kõik tooted Pildiloomaaia koduleheküljel on 35% soodsamad! Pane nüüd tähele: soodustuse saamiseks ei ole mitte mdagi keerulist – esita tellimus ja ostukorvis kirjuta koodi lahtrisse „soodustus“. Olin ise sellest süsteemist niivõrd vaimustuses, et läksin päris ogaraks ära ja võtsin kõikidelt toodetelt saatekulu ka ära! Täitsa lõpp – kui sa elad Hiinas või Ameerikas ja tellid Pildiloomaaiast ühe õnnitluskaardi, pean ma põhimõtteliselt peale maksma!

Seega, kõik kes te loete, vanad, noored, tuttavad, võõrad, inimesed, tulnukad, robotid, president Ilves või mu naabri kass – Pildiloomaaias on 35% soodustus ja kuna mul on eriti helde tunne, kestab soodustus augusti lõpuni!

Ega muud erilist ei olegi. Kui otsid kingitust endale või kellelegi teisele – lase käia ja telli see Pildiloomaaiast

🙂