Külmkapimagnetid

11. juuli 2016

Olen nüüdseks peaaegu kaks ja pool kuud kodus istunud ja tegelenud Pildiloomaaia üles ehitamisega. Palju on toetavaid ja julgustavaid inimesi – aitäh teile. Kahe kuu jooksul olen ka natuke rohkem mõistnud seda, et isegi pisikesed plaanid võtavad üllatavalt palju aega ja kõike ei saa korraga! Sellest on muidugi väga kahju, sest olen ju kärsitu inimene.

Mis siis uudist – näiteks see, et minu õnnitluskaardid on müügil Nona poes: https://www.facebook.com/nonatelliskivi/?fref=ts Sealt saab igasuguseid mahedaid lasteasju ja mida kõike veel. Plaan on veel paari kohta kaarte viia, aga tulen tagasi selle juurde, et “isegi pisikesed plaanid võtavad üllatavalt palju aega”.

Minu näitus Dannebrogi kohvikus on ikka veel üleval. Pildid on välikohvikus. See tähendab siis seda, et pean paar korda nädalas neid restaureerimas käima. Eile näiteks oli sajandi torm ja pean viis pilti välja vahetama – taas tulen tagasi selle juurde, et “isegi pisikesed plaanid võtavad üllatavalt palju aega”.

Tegelikult ma võiksingi kogu postituse kirjutada “isegi pisikesed plaanid võtavad üllatavalt palju aega” ja sellega oleks vist kõik öeldud.

Lähiajal laiendan gicléede ning kaartide valikut kodulehel. Et igaüks leiaks endale midagi.

Paar nädalat tagasi tulin lagedale uue tootega – külmkapimagnetid. See mõte oli mul peas juba ammu-ammu, aga kahtlesin – kas ikka tasub ära. Nüüd on igatahes asi nii kaugel, et hetkel on saadaval 20 erinevat magnetit. Mõtlesin, et näitan teile, kuidas nad sünnivad – puhas käsitöö! Kõik magnetid on juuli lõpuni soodushinnaga.

1. Prinditud pildid magnetitele

2. Pildid välja lõigatult

3. Paspartuu mõõtmine

kolmapäev04

4. Paspartuu siseaugu mõõtmine

5. Paspartuu siseaugu lõikamine

6. Paspartuu on nüüd korralikult välja lõigatud

7. Pildi valimine…

8. Pildi taguse lamineerimine

9. Magneti asetamine

10. Valmis ta ongi